24 жовтня 2022 13:30

"У труні я бачив вашу дискваліфікацію": Козловський розкрив таємницю, чому зробив президентом ФК "Рух" свою дружину

Козловський минулого тижня анонсував гарячу прес-конференцію, яка не залишить байдужої футбольної громади України. Бізнесмен під час спілкування з медіа пояснив, чому був змушений поставити посаду президента клубу.


«Я був змушений піти з посади президента клубу ФК Рух через погрози, шантаж, натяки про довічну дискваліфікацію. У труні я бачив вашу дискваліфікацію, про що я сказав Павелко телефоном: «Андрію Васильовичу, починайте готуватися до довічної дискваліфікації головного фаната ФК Рух».


З сьогоднішнього дня я жоден епізод не залишиться поза увагою. Мені все одно. Мені ніхто не може заборонити говорити про футбол як уболівальника. Під вашими ногами горітиме земля!», – сказав Козловський під час спілкування з журналістами.


Нагадаємо, Козловський у 2017 році отримав дворічний бан на відвідування матчів, яку апеляційний комітет скоротив до шести місяців за неспортивну поведінку у матчі проти Перлини у сезоні 2016/17 Другої ліги.


Щоб убезпечити себе від довічного усунення, Козловський передав повноваження президента клубу своїй дружині, співачці Юлії Думанській.