24 жовтня 2022 13:14

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: "Андрій Павелко - "пахан українського футболу"

Як і обіцяв приблизно тиждень тому, президент львівського Руху Григорій Козловський 24 жовтня провів прес-конференцію, під час якої обговорив із журналістами тему свавілля в українському футболі.


Однією з ключових тем бесіди став заочний конфлікт між очільником "жовто-чорних" та президентом УАФ Андрієм Павелком.


"На сьогоднішній день у нас утворилося так зване ОПГ УАФ. Керує ним зараз Андрій Павелко — "пахан українського футболу", "король усія футболу".


Праві руки Павелка — Алан Плієв та Костюченко Вадім. Це люди, які не мають жодного відношення до футболу, паразитують футболом і про це треба говорити.


Мені байдуже, що буде завтра, але не байдуже, що буде з нашим футболом. Ми маємо все зробити для того, щоб ці люди більше не з'явилися у нашому футболі.


Я думаю що ви, Андрій Васильович, дивитесь на мене. Я вам це завжди казав телефоном, тому приготуйтесь та попкорн закупляйте.


Риба гниє з голови. Наша голова вже згнила та відлетіла з тієї риби. Треба думати, що робити з рибою та тим, що залишилось", — заявив на початку розмови функціонер.


Нагадаємо, що ситуація у відносинах між президентом Руху та очільниками футболу України загострилась на тлі бійки на завершення матчу львів’ян проти дніпровського Дніпра-1.