20 жовтня 2022 11:57

Феліш хоче піти з "Атлетіко" взимку. ПСЖ та "Баварії" він цікавий

«ПСЖ» та «Баварії» цікавий Жоау Феліш, який хоче піти з «Атлетіко».


22-річний гравець має намір залишити мадридський клуб узимку. Якщо зробити це не вдасться, то він має намір домогтися трансферу влітку. У випадку, якщо відхід Жоау буде неможливо запобігти, «Атлетіко» вирішив би розлучитися з ним наприкінці сезону.

Не виключено, що взимку трансфер Феліша буде оформлений у вигляді оренди із зобов'язанням викупу влітку.

За даними As, зацікавленість у Феліші виявили вже три клуби – «ПСЖ», «Баварія» та одна з англійських команд.

«ПСЖ» вже контактував із оточенням Жоау, щоб розробити формулу, яка дозволить парижанам підписати відтягнутого форварда вже взимку.

Незважаючи на це, трансфер буде непросто здійснити, оскільки «Атлетіко» чекає, що Феліш яскраво виступить на ЧС-2022 у складі збірної Португалії, і сподівається, що ситуація стане більш сприятливою для клубу.

"Рохібланкос" хочуть, щоб Жоау показав найкращий футбол у другій частині сезону. Якщо ж продати португальця буде потрібно, то в такому разі «Атлетіко» зможе отримати за нього більшу суму.

І «ПСЖ», і «Баварія» вже намагалися підписати Феліша у минулому, але «Атлетіко» відмовлявся від переговорів. Відступні гравці – 350 млн. євро.

Зазначається, що у Жоау складні стосунки з тренером "Атлетіко" Дієго Сімеоне. Після паузи на матчі збірних гравець провів на полі 37 хвилин за шість матчів.