19 жовтня 2022 23:26

Микола ШАПАРЕНКО: "Зінченко порадив лікаря із Барселони, сказав: добрий лікар"

Хавбек київського «Динамо» Микола Шапаренко в інтерв'ю Владі Зінченко розповів, як відбувається відновлення після травми коліна:


«Після операції в Барселоні я там був ще два тижні, мені провели початкову реабілітацію. 27 вересня я прилетів до Антверпена і перебуваю тут.


Чому саме Антверпен? Є хороший реабілітолог, який працює у збірній Бельгії та їздить до мадридського «Реалу». Його запрошували Анчелотті та Зідан, і він допомагає іспанській команді. Інший реабілітолог призначає мені вправи, які каже той лікар.


Коли я отримав травму, мені зателефонували Зінченко, Ярмоленко, інші гравці та допомогли з вибором лікаря. Олександр Зінченко порадив лікаря з Барселони, сказав, що хороший лікар.

Спочатку я хотів робити операцію у Римі. Лікар сказав: це твоє рішення. Але потім я подумав і вирішив, що краще буде оперуватися у Барселоні. Операція пройшла успішно, все гаразд».


Шапаренко отримав травму у матчі 1-го туру Ліги Європи проти «Фенербахче» (1:2). 24-річний півзахисник «Динамо» переніс операцію на коліні та проведе поза грою приблизно півроку.