19 жовтня 2022 11:05

"Пахтакор" під керівництвом екс-динамівця Шацьких ефектно перервав серію без перемог

У матчі 22-го туру чемпіонату Узбекистану Пахтакор на своєму стадіоні приймав Коканд 1912 . Зустріч завершилася впевненою перемогою господарів з рахунком 5:2.


Пахтакор, головним тренером якого є колишній форвард київського Динамо Максим Шацьких, здобула вольову перемогу. Зазначимо, що покер оформив форвард господарів Драган Черан. Команда з Ташкента перервала безвиграшну серію із двох матчів поспіль (0:1, 1:1).

«У першому таймі ми створили багато моментів, але суперник двома ударами зрівняв рахунок. Ми стали грати агресивніше, і це відбилося на результаті. Боротьба за чемпіонство триває» – цитує Шацьких прес-служба клубу.

Також тренер Пахтакора звернув увагу на поганий стан газону на домашній арені клубу.

«Я хотів, щоб наші поля були найвищої якості. На добрих полях мають грати не лише основні команди, а й молодь та вихованці академії. Якщо зважити на те, що сонце в наших умовах світить 8-9 місяців, можна легко покращити якість полів. Не знаю, чи через гроші, чи через відсутність хороших агрономів».

Зазначимо, що весь матч у запасі просидів український захисник Пахтакора Олександр Насонов.

Нагадаємо, Шацьких повернувся до рідного клубу через 26 років на посаду спортивного директора, але під час сезону замінив на посаді головного тренера Пахтакора македонського фахівця Славче Войнескі.

На даний момент Пахтакор посідає третє місце у турнірній таблиці, набравши 42 очки. Команда Шацьких за чотири тури до закінчення чемпіонату на один бал від лідера турніру Навбахора.