19 жовтня 2022 09:24

Колишній захисник "Ліверпуля" Фланаган завершив кар'єру у 29 років

Екс-захисник "Ліверпуля" Джон Фланаган завершив кар'єру у віці 29 років. Англієць повісив бутси на цвях через проблеми зі здоров'ям – в останні роки гравця турбувало коліно.


"Зрештою моє здоров'я має бути на першому місці. Тому, дотримуючись порад лікарів, я думаю, що найкраще – піти з гри зараз.

Моєю мрією у дитинстві було вирости та грати у футбол, і сьогодні я з гордістю можу сказати, що жив цією мрією. Не тільки граючи і будучи капітаном мого рідного "Ліверпуля", а й представляючи мою країну. Ці спогади залишаться на все життя, я вдячний, що отримав досвід, про який багато хто може тільки мріяти.

Тепер я починаю новий розділ свого футбольного шляху, і я схвильований тим, що принесе майбутнє", - цитує Фланагана прес-служба "Ліверпуля".

Фланаган є вихованцем Академії "червоних". За основну команду він дебютував у 2011 році, а у 2018-му перейшов у "Болтон". Сумарно за "Ліверпуль" він відіграв 51 матч, забив 1 гол та виконав 5 результативних передач.

Крім того, він захищав кольори шотландського "Рейнджерс" та бельгійського "Шарлеруа". З 2021 Джон грав за датський "Кеге". За національну збірну Англії провів один матч у 2014 році.