18 жовтня 2022 20:20

Джон Фланаган завершив кар'єру

Екс-захисник "Ліверпуля" Джон Фленаган закінчив кар'єру, інформує Twitter спортсмена.


"На жаль, після ретельних роздумів я прийняв найважче рішення у житті – піти з професійного футболу. Останні 14 місяців я спробував усе можливе, щоб відновитись після останньої операції на коліні. Однак, зрештою, моє довгострокове здоров'я має бути на першому місці, тому, за порадою лікаря, найправильніше, що я можу зробити зараз, – це піти з гри.Моєю дитячою мрією було вирости та заробляти на життя футболом, і сьогодні я з гордістю можу сказати, що я здійснив цю мрію. Я не тільки грав і був капітаном клубу мого дитинства – Ліверпуля, але також виступав за збірну своєї країни. Ці спогади залишаться зі мною на все життя, і я дуже вдячний, що я мав досвід, про який більшість інших людей може тільки мріяти. Я хотів би подякувати всім за підтримку протягом усього мого шляху, особливо мою дівчину, сім'ю, друзів, партнерів по команді, тренерів та агентів. Мені дуже пощастило, що ви все є у моєму житті", - сказав Фленаган.


"Також велике спасибі вболівальникам "Ліверпуля", "Рейнджерс", "Бернлі", "Болтона", "Шарлеруа" та "Кеге", які підтримували мене у всьому. Ви були чудові і зробили мою подорож незабутньою! Тепер я почну наступний розділ моєї футбольної кар'єри, і я з нетерпінням чекаю того, що готує для мене майбутнє. Незабаром побачимось", – додав футболіст.


Нагадаємо, що Джон – вихованець "Ліверпуля", він перебував у системі клубу з 2004 року. З 2011 по 2018 рік він грав за основну команду "мерсисайдців" і двічі вирушав в оренду – у "Бернлі" та "Болтон". Після виходу з ліверпульского клубу Фленаган виступав за "Рейнджерс" та "Шарлеруа". Його останнім клубом був данський "Кеге".