17 жовтня 2022 18:40

"Скрипник потрапив у "клуб Санжара": журналіст пояснив, як "Ворскла" обдурила свого головного тренера

Полтавська Ворскла стала одним із розчарувань стартового відрізку чемпіонату України. У матчі сьомого туру команда Скрипника поступилася харківському Металісту з рахунком 2:3. Ця поразка стала четвертою у семи матчах.

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський знався на причинах невдач команди Скрипника. На думку футбольного експерта, незважаючи на добрі фінансові умови у клубі, головний тренер не впливає на кадрову політику.


Наставник Ворскли змушений працювати з тими футболістами, які є в команді. Цьому явищу Співаковський дотепно вигадав нове визначення – «клуб Романа Санжара».


«Ми можемо привітати Віктора Скрипника з тим, що він увійшов до «клубу Романа Санжара». Це коли тренер приходить до команди, де він не може будувати футбол, у який хоче грати. Він має будувати футбол із того матеріалу, який є в наявності», - сказав Співаковський.


Нагадаємо, Роман Санжар очолював донецький Олімпік із 2013 по 2018 рік. Незважаючи на добрі результати, яких добивався фахівець, він змушений був щопівроку будувати нову команду. У трансферне вікно склад Олімпіка змінювався більш ніж наполовину.

Зазначимо, що Віктор Скрипник очолив полтавську Ворсклу влітку 2022 року. Команду поповнили 13 нових футболістів, у тому числі семеро легіонерів.


У семи стартових матчах Ворскла набрала сім пунктів і посідає десяте місце у турнірній таблиці УПЛ.

Свій наступний матч команда Скрипника проведе 19 жовтня проти львівського Руху. Початок гри о 13:00.