16 жовтня 2022 16:30

Ракицький повернувся – стався розгром: фани "Адани" були проти українця, але все затьмарила феєрія екс-зірки "Динамо"

У матчі 10-го туру турецької Суперліги команда Ярослава Ракицького Адана Демірспор розгромила на виїзді Касимпашу (4:1). Героєм поєдинку став колишній півзахисник "Динамо" Юнес Беланда.



У суботу 15 жовтня у чемпіонаті Туреччини відбувся матч 10-го туру, в якому Касимпаша на своєму стадіоні приймав Адана Демірспора. Головний тренер гостей знаменитий Вінченцо Монтелла включив до стартового складу українця Ярослава Ракицького, гра якого викликає багато запитань.


Напередодні поєдинку фанати Адана Демірспор категорично висловилися щодо тренерського рішення включити до заявки українця. Нагадаємо, Ярослав практично у кожному матчі заробляє попередження та двічі був вилучений з поля.


"Хочете ще чотири голи пропустити?", - написав Florent Okandgjonaj.

"О, Боже мій! Ракицький грає... Цей хлопець такий поганий...", - прокоментував Jean MIMI.


Через травму Ракицький пропустив два поєдинки Демірспор, у яких команда не змогла здобути перемог. Матчі з Галатасараєм (0:0) та Газіантепом (1:1) закінчилися внічию.


Але треба віддати належне тренерському чуття Монтелли. Екс-захисник Шахтаря та збірної України каші не зіпсував, ну а героєм матчу став Юнес Беланда, який свого часу сяяв у складі Динамо.


Марокканський півзахисник записав у свій актив гол та дві гольові передачі. Вболівальники турецького клубу були у нестямі від дій екс-динамівця:


"Справжній лідер".

"У нього левова кров. Беланда!".

У результаті команда Ракицького здобула шосту перемогу у турецькій Суперлізі та впевнено очолює турнірну таблицю.


Зазначимо, що Ракицький зіграв за свою команду шість матчів. Результативними діями 33-річний захисник не відзначився, але заробив два вилучення.

Юнес Беланда цього сезону відіграв 10 матчів, забив 5 голів і віддав двох асистів. Марокканець виступає за Адана Демірспор з липня 2021 року.