16 жовтня 2022 10:09

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Класичне" на те і "Класичне", тут особливий настрій, може статися будь-що"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Шахтар» – «Динамо» Київ.


- Команди перебувають у різних настроях. «Шахтар» має перевагу. Це по суті нова команда. Вдалося зібрати у складі багато українських гравців, які грали в різноманітних європейських чемпіонатах, мають потрібний досвід, викликаються в збірну України. У цьому плані варто похвалити менеджмент команди, що змогли повернути і власних вихованців, і навіть вихованця «Динамо».

У «Динамо» Київ ситуація плачевна. Команда не змогла влітку знайти солідні підсилення, а двох останніх новачків ми поки не бачили в грі достатньо. Можна сказати, що в складі «Біло-синіх» вже довгий час виступають футболісти, які добре один одного знають. Молоді лідери мріють перейти в європейські клуби, спробувати свої сили в нових топ-чемпіонатах. Помітна своєрідна втома, як кажуть «наїлися» в цій команді, взяли максимум. Зникає потроху мотивація.

Очікується складна гра. «Шахтар» є беззаперечним фаворитом у букмекерів – це логічно. У «Динамо» багато травмованих, випали два основні воротарі. Але «Класичне» на те і «Класичне», тут особливий настрій, може відбутися будь-що.

Цього разу я поставлю дві ставки. Пропоную зіграти варіанти обидві команди заб’ють, також перевіримо позицію на нічию.