15 жовтня 2022 19:23

Фанати "Браги" виступили проти покупки клубу власниками ПСЖ – і назвали їх рабовласниками

Об'єднання фанатів "Браги" під назвою "ULTRAS BRACARA LEGION 2003" виступили проти нового міноритарного власника клубу - компанії Qatar Sports Investments. На матчі Ліги Європи проти "Юніона" вони вивісили банер із критикою власника "ПСЖ": "Катарським рабовласникам тут не раді". Фанати прокоментували акцію так:


"Ця пропозиція слідує за придбанням понад 20% статутного капіталу компанії Qatar Sports Investments, яка, таким чином, отримує контроль над важливою частиною структури акціонерів, а з можливістю її збільшення, можливо, навіть набуває більшої частини тієї ж частки.

Позиція нашого гурту у цьому питанні завжди була дуже чіткою, нами рухає наша любов до "Браги", і ми завжди твердо стояли у боротьбі за об'єднуючий та доступний футбол. Ми не пускаємося в ілюзії мільйонних інвестицій та обіцянок титулів, ми добре знаємо цю фальшиву риторику та знаємо, до чого вона привела у багатьох клубах.

Керівники QSI явно замішані у скоєнні огидних злочинів, про що свідчать тисячі смертей поневолених робітників, які працювали на будівництві споруд для цьогорічного чемпіонату світу.

Ми досі не знаємо, які справжні наміри QSI, але ми точно знаємо, що ними рухає не пристрасть до клубу, і тому ми будемо пильними та уважними до дій, які роблять ці люди. Нам залишається залишити питання у повітрі: чи приймуть члени правління "Браги" в обмін на "уявне" підвищення конкурентоспроможності гроші, заплямовані кров'ю невинних?"