15 жовтня 2022 10:49

"У "Динамо" ситуація плачевна, але в матчі з "Шахтарем" може статися все, що завгодно": Заховайло вірить у команду Луческу

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло поділився очікуваннями від матчу 7-го туру УПЛ між грандами українського футболу.


"У команд нині різний настрій. Шахтар має перевагу. Це, по суті, нова команда. Вдалося зібрати у складі багатьох українських гравців, які грали в різноманітних європейських чемпіонатах, мають потрібний досвід, викликаються у збірну України. У цьому плані варто похвалити менеджмент команди, що змогли повернути і власних вихованців, і навіть вихованця Динамо.


У Динамо ситуація плачевна. Команда не змогла влітку знайти солідні підсилення, а двох останніх новачків ми поки не бачили достатньо у грі. Можна сказати, що у складі "біло-синіх" вже довгий час виступають футболісти, які добре один одного знають. Молоді лідери мріють перейти в європейські клуби, спробувати свої сили в нових топ-чемпіонатах. Помітна своєрідна втома, як-то кажуть "наїлися" у цій команді, взяли максимум. Зникає потроху мотивація.


Очікується складна гра. Шахтар є беззаперечним фаворитом у букмекерів – це логічно. У Динамо багато травмованих, випали два основні воротарі. Але Класичне на те і Класичне, тут особливий настрій, може статися все, що завгодно", – сказав Заховайло у коментарі РБ.