6 жовтня 2022 14:51

Вальверде прагнув розгрому "Шахтаря" в ЛЧ: "Анчелотті заохочував нас"

Фото - ua.depositphotos.com


Півзахисник Реала Федеріко Вальверде мав амбітні плани на переможне протистояння проти Шахтаря (2:1) у 3 турі Ліги чемпіонів.


"Я радий, що ми перемогли, але трохи розчарований, тому що могли забивати більше голів. Ми були налаштовані позитивно, кожен прагнув потрапити в заявку на матч. Нам доведеться продовжувати вдосконалюватися у реалізації та бути більш впевненими в результаті.

Анчелотті заохочував нас продовжувати шукати гол, тому що ми не могли розслаблятися. 2:1 – хиткий рахунок. Ми зіграли добре, але нам потрібно трохи покращити захист, більше підключати півзахисників і перешкоджати супернику грати між лініями. Я повинен продовжувати покращуватися, попереду ще довгий шлях.

Дуже пишаюся нашою роботою. Ми набрали три очки, все ще лідируємо в таблиці та виграємо кожну гру. Ми будемо прагнути продовжувати перемагати в усіх іграх, що залишилися. Будемо насолоджуватися цією грою, іноді важкі перемоги набагато приємніші", – цитує Вальверде сайт Реала.

Підопічні Карло Анчелотті стали лідерами квартету з трьома перемогами. Друге протистояння з Шахтарем відбудеться 11 жовтня у Кракові.