29 вересня 2022 15:09

МЮ може підписати Депая чи Гакпо взимку. Інтерес до Осімхена теж є, але "Наполі" не хоче відпускати форварда

"Манчестер Юнайтед" хоче посилити атаку у січні.



У клубу була можливість підписати нападника минулої зими, і цього хотів Ральф Рангнік, який тоді тренував команду. Незважаючи на це, "Ман Юнайтед" вирішив почекати з вирішенням цього питання до літа.


У ході минулого трансферного вікна "МЮ" так і не зумів посилити позицію центрального нападника.


У січні "Юнайтед" уважно стежитиме за ситуацією на ринку. Клуб має намір шукати нагоди посилити атаку вже взимку.

Як повідомляє журналіст Фабриціо Романо, клуб зберігає інтерес до форварда "Наполі" Віктора Осімхена. Однак італійці не мають наміру продавати 23-річного нападника майбутньої зими і запросять за нього як мінімум 100 млн євро.


"МЮ" може розглянути можливість запрошення форварда "Барселони" Мемфіса Депая, який вже виступав за клуб з 2015 по 2017 рік. Наразі футболіста сконцентровано на проекті «Барселони». Його контракт із клубом діє до літа, тому взимку "Барса" може розлучитися з ним, якщо отримає пропозицію.

"Юнайтед" ще влітку думав про запрошення Депая, але тоді він не був пріоритетом клубу. Поки що "МЮ" не працює над його переходом. У клубі просто розуміють, що можливість його підписати взимку з'явиться.


Крім того, у січні "МЮ" може посилити атаку вінгером ПСВ Коді Гакпо. У клубу гарні стосунки з агентами Гакпо, оскільки вони представляють інтереси тренера команди Еріка тен Хага. Але поки що "МЮ" не працює над трансфером цього футболіста.