24 вересня 2022 15:46
5

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Важко мобілізувати гравців, коли ти знаєш, що в тебе немає власного місця, стадіону, тренувального майданчика"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу в інтерв'ю gsp.ro, коментуючи стан румунської команди "Стяуа", порівняв її зі своїми підопічними.


"Так, ФКСБ ризикує програти у плей-офф. Такі моменти бувають у житті кожної команди. Проблема в тому, що вони не знають, де знаходяться. Якби вони повернулися туди, де була б їхня колиска, Генча (прим. домашній стадіон "Стяуа"), безперечно, вони стали б тими ж, ким були. У них є ця можливість, ось чого їм не вистачає.


Я розумію це, тому що я бачу, що відбувається з моєю командою, подумки важко мобілізувати гравців, коли ти знаєш, що в тебе немає власного місця, стадіону, тренувального майданчика.

Останні місяці живу тільки в автобусі, кожні 3 дні міняю місце, це складна ситуація, яку одні розуміють і поважають, а інші не помічають. Я хотів би дожити до дня, коли це божевілля (війна) закінчиться.", - сказав Мірча Луческу, який був присутній на культурному заході ЮНЕСКО.
Шахтер 8 лет играл и не плохо играл без всего вышесказанного! И потом рыба гниет с головы! С таким президентом о какой можно говорить мобилизации?
яким був скиглієм таким і залишився,в його віці люди вже не змінются
В УПЛ всі в однаковому становищі
Можливо, потрібно давати грати молодим, вмілим і амбітним гравцям, а не тим, хто попав в зону комфорту ( типу я получаю зарплатню, в мене контракт…. все влаштовує і нікуди не хочу…)???
Не вмієш мобілізувати,то звільни місце,навіщо ти потрібен?