22 вересня 2022 11:46

Журналiст: "Лицемірна УЄФА однією рукою для збереження обличчя і щоб бути в тренді знімає рф зі змагань через війну, а іншою таки карає тренера збірної України через його насущні висловлювання"

Журналіст Руслан Свірін у своєму Facebook висловився про ситуацію зі штрафним Олександру Петракову за його висловлювання про війну з Росією.


"УЕФА і далі обслуговує росію. Трохи покоробила інфа від Андрія Павелка щодо Олександра Петракова. Я про штраф. Мовляв, УАФ за честь сплатити штраф уефа за недолугі вимоги рф. Відтак, лицемірна уефа однією рукою для збереження обличчя і щоб бути в тренді знімає рф зі змагань через війну а іншою таки карає тренера збірної України через його насущні висловлювання.


Тобто, попри задекларований розрив з газпромом російські гроші продовжують робити свою брудну справу у футбольній верхівці європи, яка чекала, затамувавши подих, як візьмуть Київ за три дні. А що сказав Петраков: "ворог суне на Київ, мені 64, але бачу доведеться взяти зброю до рук і захищати свій дім. Думаю, двох - трьох ворогів покласти зможу".


Але росіяни хотіли його дисквалу не за це, бо у них на той час про війну було балакати не можна, а за те, що Петраков вимагав усунення їхніх команд з усіх змагань, розпалювання ворожнечі і дискримінацію. Добре, що Петраков заявив, що від своїх слів не відмовиться за жодних обставин. А уефа прошмандовка, валютна. Вангую, що сьогодні збірна на чолі з Петраковим буде мотивована у грі, і ця колотнеча не стане на заваді тренеру і його учням, даруйте, підопічним".