19 вересня 2022 10:40

Облак вважає, що "Атлетико" не заслуговував на поразку в матчі з "Реалом"

Воротар мадридського «Атлетико» Ян Облак прокоментував поразку в дербі з «Реалом» (1:2) у 6-му турі Ла Ліги.

«Ми залишаємо матч із відчуттям, що могли б досягти більшого. Почали ми непогано, але потім пропустили два голи, далі було складно. Ми могли заробити одне очко, але програли. Результат каже сам за себе. Потрібно прийняти це.

Ми програли дуже важливий матч, Ми були не такі вже й погані і не заслужили поразки, але такий футбол. Суперник скористався своїми моментами, а ми ні. Коли програєш, емоції завжди погані. Нам сумно.

"Реал" дуже добре обороняється останніми роками. У них швидкі футболісти в нападі, які добре грають на контратаках, а хороші півзахисники роблять їм точні передачі. Вони добре закрилися, не залишивши нам місця, і їм пощастило забити два голи.

Зрозуміло, що ми не на тому місці, де б хотіли бути. Відставання від перших двох команд у таблиці досить велике, але треба думати про наступну гру, тому що сезон довгий. Ми стартували не найкраще, але до кінця ще далеко, і ми повинні намагатися використовувати кожну можливість. Наближається перерва на матчі збірних, є час попрацювати. Сподіваємося, що всі наші гравці повернуться зі збірних здоровими», - цитує Облака AS.