9 вересня 2022 19:36

"Гроші не можуть все купити": Де Дзербі пояснив, чому відмовився очолити "Болонью" замість Михайловича

Екс-тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі не прийняв пропозицію Болоньї замінити сербського фахівця Сінішу Михайловича на тренерському містку «россоблу».


Болонья в п'яти стартових матчах Серії А тричі зіграла в нічию і зазнала двох поразок. Керівництво клубу пропонувало Де Дзербі замінити Михайловича, але отримало відмову від 43-річного фахівця з поваги до колеги по цеху.

Екс-тренер Болоньї через пресу заявив, що рішення про його звільнення походило від керівництва, що підштовхнуло Де Дзербі не приймати запрошення «россоблу».

«Я хотів би, але я не можу прийти до Болоньї після Сініші. Гроші не можуть все купити», - наводить слова екс-тренера Шахтаря Football Italia,

Дружина Михайловича Аріанна опублікувала у своєму Instagram фото Михайловича та Де Дзербі, висловивши захоплення позицією Роберто:

«Двоє великих чоловіків. Сподіваюся, що молодь наслідуватиме цих двох гігантів», - підписала фото Аріанна Рапачоні-Михайлович.

Нагадаємо, Де Дзербі за один неповний сезон із Шахтарем фінішував на першому місці у недограному через війну чемпіонаті 2021/22, провалився у груповому етапі ЛЧ, а також виграв Суперкубок України.

Італійський фахівець провів біля керма «гірників» 30 матчів 20 з яких виграв, а ще по п'ять поєдинків закінчив у нічию та поразками.