9 вересня 2022 13:29

Екс-захисник "Шахтаря" та збірної України повернувся до російського клубу через шість місяців після відходу

Український захисник Денис Кулаков, незважаючи на повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала росія, продовжуватиме виступати за ФК Урал у РПЛ.


Денис Кулаков продовжить кар'єру в Уралі, який виступає в РПЛ. Прізвище українського захисника з'явилося у ростері російської команди на сезон 2022/23.

У березні цього року, на 11-й день війни, Кулаков припинив контракт із Уралом за «сімейними обставинами», проте, як з'ясувалося, ненадовго. Клуб із Єкатеринбургу оновив імена футболістів першої команди на офіційному сайті. Серед інших гравців там значиться і Кулаков.

Зазначимо, що 36-річний захисник – уродженець Ізюма Харківської області, який зазнає запеклих обстрілів з боку окупантів. Також варто згадати, що Кулаков жодного разу привселюдно не засудив російську агресію.


Кулаков є вихованцем Шахтаря. Також у його кар'єрі значаться виступи за ФК Маріуполь, Ворсклу, Дніпро та Металіст. Також на рахунку футболіста два матчі за збірну України. За Урал він виступає із 2015 року.


Нагадаємо, крім Кулакова, у Росії продовжують заробляти собі на хліб: Дмитро Іванисеня (Крила Рад), Олександр Масалов (Уфа), Анатолій Тимощук (тренер у Зеніті).


Фото - ФК «Урал»