2 вересня 2022 09:43

Зінченко та Романо. Українець поспілкувався з топовим інсайдером, пожартувавши про фінальний провальний трансфер "Арсеналу"

У зв'язку з нещодавньою травмою Мохаммеда Ельнені Арсенал вирішив негайно вийти на трансферний ринок, щоб посилити ослаблену позицію. Вибір «канонірів» впав на опорника Астон Вілли Дугласа Луїса.


Однак «вілани» відхилили аж три пропозиції від лондонців, які починали з 20 мільйонів фунтів, а закінчували вже 25-ма в останні хвилини трансферного вікна. При цьому Sky Sports News повідомляє, що гравцем також цікавилися Атлетіко, Ліверпуль та Челсі.

Не пройшов повз угоду, що не відбулася, і Олександр Зінченко. На платформі Twitch він приєднався до стриму відомого та авторитетного футбольного інсайдера Фабріціо Романо. Українець зробив це приблизно за годину до закриття вікна, коли трансфер ще міг теоретично відбутися.

Захисник дав своє бачення ситуації, жартома заявивши, що про неї не знає навіть співвітчизник Луїса та одноклубник Зінченко бразилець Габріель Жезус.

"Я просто зосереджений на своїй команді. Я чув кілька чуток про Дугласа з Астон Вілли. Я не знаю, що відбувається. Я хочу допомогти вам, я запитав у Габбі Жезуса, він теж не знає!".

На що Романо не розгубився і з ноткою гумору відповів Олександру.

"Треба було запитати Еду (Гаспар – технічний директор Арсеналу – прим. FanDay.net). Це простіше".