1 вересня 2022 14:18

Меньє – основний варіант "Барси" на правий фланг оборони. Для його трансферу клубу потрібно розлучитися з трьома гравцями, "Борусія" просить 15 млн євро

"Барселона" хоче підписати правого захисника "Боруссії" Тома Меньє.


За даними As, 30-річний футболіст став пріоритетним варіантом "Барселони" для посилення правого флангу оборони. Зараз він має певну перевагу перед іншими кандидатами, яких розглядала «Барса». До них входили Хуан Фойт з "Вільярреалу" та Ектор Бельєрін з "Арсеналу".

Наразі єдиною перешкодою для здійснення трансферу є вимоги фінансового фейр-плей, яким поки що не відповідає "Барселону". Для здійснення трансферу Менье клубу потрібно розлучитися як мінімум із трьома футболістами. Ймовірно, ними стануть Серджіньо Дест, П'єр-Емерік Обамеянг та Мартін Брейтуейт.


Якщо вони підуть, то у "Барси"з'явиться простір у зарплатній відомості, що дозволить підписати Меньє. Тренерському штабу подобається, що Тома має великий досвід і гарний на м'ячі.


Наразі невідомо, на яких умовах буде здійснено трансфер. "Борусія" просить 15 млн євро за гравця, але "Барса" впевнена, що зможе знизити ціну. Переговори продовжуються.


Трансфери Маркоса Алонсо та Менье стануть останніми для "Барселони" у це трансферне вікно.


Минулого сезону бельгієць забив 2 голи і віддав 5 передач у 26 матчах за "Дортмунд" у всіх турнірах. Цього сезону він взяв участь у чотирьох іграх і не відзначився результативними діями.