31 серпня 2022 20:50

Малиновський залишається? Українець потрапив у заявку "Аталанти" на матч Серії А у день закриття трансферного вікна

У четвертому турі італійського чемпіонату Аталанта вдома зіграє з Торіно. Головний тренер "бергамасків" Джан П'єро Гасперіні включив Руслана Малиновського в офіційну заявку на зустріч.


Гра проти Торіно відбудеться завтра 1 вересня, у день закриття трансферного вікна в Англії, куди так активно сватали Малиновського, який мав поповнити лави Тоттенхема.

Вочевидь, 29-річний українець прислухався до фанатів, які на матчах Аталанти активно закликали Малиновського залишитися в команді. Нагадаємо, що український хавбек вибирав між переходом до Марселя та Тоттенхема.

Зрештою, клуб відмовився від продажу легіонера, оскільки або грошові пропозиції «шпор» і «олімпійців» не влаштувало керівництво Аталанти, або Гасперіні не укомплектував склад нападниками, а тому в новому сезоні йому знову доведеться довіритися Малиновському.

Італійська преса додає, що Марсель вийшов із переговорів, оскільки вважав цінник на гравця завищеним. Трансферне вікно у Франції закривається 31 серпня.

Нагадаємо, Аталанта просить щонайменше 30 мільйонів євро за атакуючого півзахисника, тоді як Тоттенхем, наприклад, пропонував від 18 до 20 млн.

Контракт футболіста з клубом із Бергамо розрахований до липня 2023 року. Таким чином, якщо «бергамаски» не продадуть українця наступної зими, він піде від них безкоштовно.