29 серпня 2022 16:54
1

Псковський неадекват. Ексгравець "Зеніта" наїхав на Вернидуба

Ексгравець Зеніта Валерій Цвєтков в інтерв'ю місцем ЗМП (засобам масової пропаганди) розповів про ставлення до Юрія Вернидуба, який пішов у ЗСУ, і до санкцій, які обвалилися на росію:


- Знаю й іншого зенітівця Вернидуба — ненадовго перетнулися з ним у Петербурзі. Думав, Юра нормально ставиться до всіх подій, а він пішов у артилеристи. Не чекав, що він так негативно говоритиме про нашу країну і вважатиме, що росія чинить зло. Я встав би на дибки, якби в нас такі націоналісти та бандерівці бігали Пітером і заправляли всім, чим можна. Я сказав би: "Мені така держава не потрібна". Мені потрібно, щоби шанували велику вітчизняну війну, наших ветеранів, георгіївську стрічку, паради. А українці забороняють російську мову — я просто шокований.

Спокійно сприймаю санкції. Витримуємо такий тиск усього світу, підвищення цін. Для мене це мізер. Будь-яка країна вже розвалилася б від таких санкцій. Ми ще ніяких санкцій не вводили, а світ руйнується. Наші мінерали, залізо, хліб — та без них світ взагалі зупиниться, Європа звалиться. Мені шкода, що Німеччина, Франція настільки слабкі і сидять під керуванням американців. Найпотужніші держави всю Європу тримають, але пішли на поводу у цих сраних янкі, які ламають усюди.

Промиті мізки росіянина вбили будь-яку адекватність у кімнаті, де він говорив свої слова, цією фразою:

- Потрібно розуміти чітко, що ми звільняємо їх [українців - прим.ред.] від західного гніту. Бачу хлопців, які біжать звідти зі сльозами на очах, і в мене також сльози. Вони вісім років жили під неймовірним гнітом.
так у того цвєткова морда кліничного дєбіла,дивно шо воно взагалі про щось розмірковує