24 серпня 2022 09:45
2

Став відомий найкращий і найгірший гравець "Динамо" у матчі-відповіді з "Бенфікою" за версією SofaScore

Голкіпер Динамо Георгій Бущан став найкращим гравцем своєї команди у вчорашньому матчі проти португальської Бенфіки за версією SofaScore. Найгіршим у складі киян визнано захисника Олександра Сироту.

Учора київське Динамо на виїзді поступилося португальській Бенфікі на стадії плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з рахунком 0:3.

Статистичний портал SofaScore назвав найкращим гравцем матчу колишнього вінгера Шахтаря, а нині футболіста Бенфіки Давида Нереса. Його гра оцінена у 9,0 балів.

У складі Динамо найвищу оцінку отримав воротар Георгій Бущан - 7,7 балів. Голкіпер киян здійснив упродовж матчу сім сейвів.


Найгіршим виконавцем серед команди Мірчі Луческу став захисник Олександр Сирота, який на 40-ій хвилині матчу грубо помилився та віддав результативну передачу на Рафу Сілву.



Простите, но играть в стоячий футбол уже три года одним составом. Печалька
Сховати
Евген, не можна таке говорити на великого Мірчу,то ви не розумієте його концепцію.Головне не пропустити,для цього повинен бути контроль м'ча.Чим більше часу м'яч буде у нас,тим менше часу залишається у суперника,щоб нам забити.Повільна перепасовка захисників з передачами на свого воротаря і ліквідація нападаючих,щоб не дай бог не забили.Маразм скажите ви?Тоді у що граємо ми?