24 серпня 2022 08:36
1

"Ти що о**їв взагалі? Ти що безсмертний?". Під час вилучення Вернидуба з лави запасних "Кривбасу" погрожували арбітру

Матч першого туру української Прем'єр ліги між Колосом та Кривбасом (1:0) більше запам'ятався поведінкою Юрія Вернидуба, ніж діями на полі.


Розповідаємо, як головний тренер Кривбасу Юрій Вернідуб примудрився заробити вилучення за 17 хвилин дебютного матчу після повернення до УПЛ.


На 63-й хвилині матчу на половині поля Кривбасу відбулося порушення правил з боку Євгена Банади, який у цьому епізоді отримав жовту картку. Вернидуб не погодився з таким рішенням арбітра і вступив у суперечку і в результаті побачив перед собою гірчичник.


Через 17 хвилин наставник Кривбасу обурився бездіяльністю головного арбітра, коли м'яч влучив обличчя Івану Зотьку. Вернідуб вважав, що в цьому епізоді мало бути порушення правил і пішов з'ясовувати стосунки з четвертим арбітром.

Головний арбітр підбіг до Вернідуба і показав наставнику Кривбасу другу жовту картку. Це рішення сподобалося далеко не всім.


"За що? Що ти робиш? Ти що ох**їв взагалі? Ти що безсмертний? Тобі зараз тут усі пі**и дадуть», – звучало з лави запасних Кривбасу.


Далі Вернидуб почав залишати лаву запасних Кривбасу і, поки це робив, замахнувся кулаком на четвертого арбітра, при цьому продовжував обурюватися.


«Твою харю, бл**л нахабну…», – сказав Вернидуб, коли йшов у підтрибунне приміщення.

Яке понесе покарання за таку поведінку Вернідуб наразі невідомо.

Команда клоуна, думають що Бога за бороду тримають. Ну ну...