21 серпня 2022 09:25

"Всі знають, як сильно я люблю і ціную його". Сімеоне про Грізманна

Головний тренер мадридського "Атлетико" Дієго Сімеоне висловився про своє ставлення до форварда команди Антуана Грізманна.


"Ми говорили про збереження Грізманна у команді після матчу з "Хетафе". Я багато говорив про нього, він дуже цілісний, знає, чого ми хочемо.

Минулого року він уже зіграв кілька ігор у цій ролі. Ми вважаємо його здатним до адаптації, тому що він має бачення гри, техніка, він дозволяє нам грати з більш атакуючим гравцем в іншому місці.

Всі знають, як сильно я люблю і ціную його, наскільки він важливий для гри та команди. Я сподіваюся, що він зможе продовжувати так само, як почав сезон", — цитує Сімеоне AS.

Нагадаємо, що у матчі 1-го туру іспанської Прімери сезону-2022-2023 проти "Хетафе" (3:0) 31-річний французький форвард забив свій гол на 75-й хвилині матчу. Сам Грізманн був орендований "Атлетіко" у "Барселони" на два сезони влітку 2021 року. Після цього терміну "матрацники" будуть зобов'язані викупити француза у "Барселони" за 40 мільйонів євро, якщо в сумі за два сезони він зіграє за мадридців не менше 50% матчів.