18 серпня 2022 12:17

Артем ФРАНКОВ: "Аргументи на користь "Бенфіки" та проти "Динамо" були очевидними. Вони і спрацювали - проти лому прийому не знайшлося"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков висловився про поразку "Динамо" у матчі з "Бенфікою".


"Взагалі ні про що. Самостріл. Ну і хто нам лікар?! (Написав відразу після другого голу - вибачте, розцінити це інакше було неможливо.)

Реквієм мрій, на жаль. Не прикро програти - прикро програти безнадійно і безповоротно, ще й на найгрубіших своїх помилках, заснованих на розхлябаності і розконцентрації - не добіг, навіщось штовхнув… Атака у відповідь до першого голу породила якісь надії, які, на жаль, виявилися примарними. Що ж, аргументи на користь Бенфіки та проти Динамо були очевидними, більш ніж очевидними, вони й спрацювали – проти брухту прийому не знайшлося.


Порадував дебют Царенка. Тільки наприкінці щось і вийшло - удари Караваєва, вихід Ваната… Але все це за рахунку 0:2, який якщо й мав тенденцію до зміни, то швидше на 0:3. На кожну нашу атаку у них була відповідь, і досить зла. До того ж Одіссеас видав просто зразкову гру - без запитань і натяків.


І взагалі, створювати моменти при 0:2 небагато, а то й набагато легше, ніж за 0:0. На жаль, це є медичний факт.


Надзвичайна образливість самострілу на 37-й хвилині в тому, що кількома хвилинами раніше сам же Циганков ледь не створив справжній шедевр біля воріт суперника - м'яч, на мою думку, облизав штангу... Загалом, напевно, варто говорити про контршанси і не малювати таку вже мертву безнадію, проте 0:2 перед виїздом і загальне співвідношення сил, як кажуть, не мають жодного разу.

Як неймовірно тяжко даються голи... Часто й не даються".