17 серпня 2022 18:57

Малиновський – незамінний: "Аталанта" визначилася, що зробить із вирученими за українця грошима

Фото - ua.depositphotos.com


Хавбек Аталанти та національної збірної України Руслан Малиновський з високою ймовірністю виїде з Бергамо після трьох повних сезонів на Апеннінах.

Наступною зупинкою у кар'єрі 29-річного українця має стати англійська Прем'єр-ліга. Видання L'Eco di Bergamo поділилося своїм баченням розвитку подій навколо Малиновського.

Аталанта за два тижні до закриття трансферного вікна не поспішає розлучатися з одним із своїх головних активів. «Неррадзурі» відхилили пропозицію Ноттінгем Форест у розмірі 15 мільйонів євро, оцінюючи Руслана на суму близько 20 мільйонів.


При цьому виручені кошти за українця в Аталанті хочуть витратити на купівлю його наступника, а на заміну основному форварду Дувану Сапаті.


Вчора стало відомо, що Малиновський погодився на перехід до Тоттенхема, який планує орендувати гравця з правом викупу після закінчення сезону.


Головний тренер "шпор" Антоніо Конте симпатизує одному з лідерів збірної України ще з часів роботи в Інтері (2019-2021), а дружина футболіста Роксана нещодавно підписалася на коуча в Instagram.

Нагадаємо, хавбек перейшов до Аталанти з бельгійського Генка у липні 2019 року за 13,6 мільйонів євро. За три сезони в Італії Руслан провів 129 поєдинків у всіх турнірах, у яких відзначився 29 забитими м'ячами та 27 асистами.

Контракт Малиновського з Аталантою діє до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює вартість українця у 28 мільйонів євро.