16 серпня 2022 22:47
3

Ердоган хоче говорити у Львові про припинення війни "дипломатичним" шляхом

Фото - ua.depositphotos.com


Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час візиту в Україну обговорюватиме кроки для припинення війни Росії проти України "дипломатичним шляхом".


Джерело: турецька державна агенція Anadolu Agency

Дослівно: "Під час зустрічі обговорюватимуться кроки, які можуть бути здійснені для припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом, за рахунок активізації діяльності механізму, створеного для експорту українського зерна на світові ринки".

Деталі: У повідомленні управління комунікацій Туреччини повідомляють, що Ердоган відвідає Львів із одноденним робочим візитом на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Згідно з заявою, Ердоган та Зеленський обговорять усі аспекти турецько-українських відносин на рівні стратегічного партнерства.

У рамках візиту лідери зустрінуться із генсеком ООН Гутеррішем, щоб провести тристоронню зустріч.
Будут придумывать очередной мутный механизм вроде «зерновой сделки», которая лишила Украину возможности контрнаступления на Юге
Нехай Єрдоган подарує плешивому шматок Туречини дипломатичним шляхом, а потім обговорює Україну...
Для початку підтримати санкції країн НАТО і ЄС. Потім закрити свої курорти для орків. Повністю закрити Боссфор для них. Давати Україні більше зброї. І тиснути на орків, щоб пішли з усіх окупованих територій і погодились платити рапарації до відновлення всього того, що вони зруйнували.