15 серпня 2022 13:14
1

Тухель припустив, що Тейлору не варто судити матчі "Челсі": "Може, так буде краще. Не тільки фанати замислюються про його суддівство, вся роздягальня так думає"

Томас Тухель висловив невдоволення роботою судді Ентоні Тейлора на матчі "Челсі" - "Тоттенхем" (2:2).


Тренера "Челсі" видалили після гри за конфлікт із Антоніо Конте. Під час матчу Тухель отримав жовту за суперечку з тренером "Тоттенхема", однією з причин якої, ймовірно, став незафіксований фол Родріго Бентанкура на Каї Хавертці перед голом П'єр-Еміля Хейб'єрга.


Тухель також був незадоволений тим, що Крістіана Ромеро не покарали за те, що смикнув Марка Кукурелью за волосся.


Після матчу тренера "Челсі" запитали, чи не варто зробити так, щоб Тейлор більше ніколи не судив "Челсі". "Можливо, так буде краще", - відповів німець.


"Не думаю, що [про суддівство Тейлора у матчах «Челсі»] замислюються лише деякі фанати "Челсі". Можу вас запевнити, що вся роздягальня так думає, кожна людина. Не лише вболівальники. Ви знаєте гравців, вони знають, що відбувається, коли вони на полі. Вони це знають.


Я не зможу тренувати наступного матчу, а Тейлор зможе обслуговувати наступну гру. Здорово!" – додав Тухель.

Отримає дискваліфікацію матчів на 5 і величезний штраф. Судді в Англії недоторканні. Тим більше, що не було там ніякої помилки. Підкат був філігранним. Наступного разу буде адекватніше себе вести.