14 серпня 2022 15:21

Піке та Шакіра судяться за те, кому залишиться їхній приватний літак

У червні, після кількох місяців припущень про стан їхніх 12-річних стосунків, співачка Шакіра та футболіст Барселони Жерар Піке оголосили, що розлучаються. Пара, яка має двох спільних дітей, підтвердила своє розлучення в короткій заяві, опублікованій колумбійкою.


Відтоді Шакіра та Піке ведуть судову боротьбу як за опіку над своїми синами — Міланом і Сашою, — так і за низку активів, які вони накопичили під час спільного життя.

Зараз мова йде про приватний літак, який вони купили кілька років тому для сімейних подорожей. Про це повідомляє журналіст Prensa Libre Хуан Карлос Ортега, який розповів, що колишнє подружжя сперечається за розкішний літак, оціночна вартість якого становить 20 мільйонів доларів.

Це представницький літак середнього розміру, зокрема «Learjet 60XR», який може вмістити до 10 пасажирів. Як повідомляє Prensa Libre, літак був модифікований відповідно до потреб Шакіри та Піке. Дійсно, як повідомляється, вони прагнули включити спальню з двома ліжками, сімейну їдальню та кімнату з плазмовим телевізором як розваги для своїх дітей під час авіаперельоту.

Повідомляється, що Шакіра та Піке не бажають відмовлятися від літака, і, як повідомляється, вони залучили своїх адвокатів до роботи над цим питанням.