13 серпня 2022 12:29

Трой Діні заступився за Джессі Лінгарда, який критикується фанатами "Вест Хема"

Нападник англійського «Бірмінгема» Трой Діні заступився за Джессі Лінгарда, який критикується фанатами лондонського «Вест Хема» за перехід у «Ноттінгем Форест». Якщо вірити джерелам, півзахисник отримуватиме у новій команді близько €230 тис на тиждень.

«Якби я був Джессі, я б розмовляв ногами на полі, що зрештою завдасть їм більше шкоди, ніж будь-яка пряма реакція. Те, що він отримує таку зарплату, не означає, що фанати можуть висміювати його і не чекати чогось натомість. Ми живемо в дивному світі, де всі хочуть, щоб ви робили те, що, на їхню думку, ви повинні робити зараз. Але всі, хто зараз скаржиться, поставте їх на місце Джессі в цій ситуації, і вони вчинили б так само», – написав Трой Діні у своїй колонці The Sun.

Нагадаємо, раніше Лінгард виступав за "Вест Хем" на правах оренди. Після закінчення контракту гравця з «Манчестер Юнайтед» лондонський клуб намагався підписати захисника на правах вільного агента, але відмовився платити півзахиснику бажану їм зарплату у розмірі 215 тис. євро на тиждень. У результаті Джессі Лінгард перейшов у «Ноттінгем Форест», який зміг задовольнити всі вимоги колишнього гравця «червоних дияволів».