7 серпня 2022 12:15

ПСЖ за 25 млн. євро купує Руїса. Навас може перейти до "Наполі", але не в рамках цієї угоди

Півзахисник Фабіан Руїс переходить до «ПСЖ» із «Наполі».


Corriere dello Sport пише, що французький клуб пропонує за хавбека, контракт якого з "Наполі" спливає влітку 2023 року, близько 25 млн євро. Переговори між «Наполі» та «ПСЖ» увійшли до завершальної фази.

Журналіст Джанлука Ді Марціо уточнює, що італійський клуб хотів би отримати за гравця 30 млн євро, але може знизити вимоги, оскільки наступного літа Руїс може піти безкоштовно.

У «Наполі» на правах оренди може перейти воротар «ПСЖ»" Кейлор Навас. Фабриціо Романо пише, що голкіпера не включать до угоди щодо Руїса. Його перехід буде оформлено окремо.


Руїс пропустив вчорашній товариський матч «Наполі» з «Еспаньйолом» (0:0), і клуб пояснив його відсутність м'язовою перевтомою.


Фабриціо Романо підтверджує, що Руїс дуже близький до переходу в «ПСЖ». Угода може бути закрита дуже скоро. Радник «ПСЖ» із спортивних питань Луїш Кампуш – великий шанувальник таланту іспанця.


Кампуш протягом кількох тижнів спілкувався з агентами Руїса, щоб дізнатися, які топ-клуби зацікавлені у підписанні Фабіана на правах вільного агента наступного літа. В результаті сторони вирішили оформити угоду у ході нинішнього трансферного вікна.