4 серпня 2022 18:01
1

"Висипали на голову пакет борошна і розбили об неї кілька сирих яєць". Ракицького оригінально привітали з днем народження у Туреччині

Український захисник Адана Демірспор Ярослав Ракицький завдяки своїм новим одноклубникам оригінально відзначив свій 33-й день народження. Ну, а клубна прес-служба все це показала нам.


3 серпня Ярослав Ракицький відзначив свій черговий день народження. Одноклубники з Адана Демірспор вирішили творчо підійти до привітання та не дарувати імениннику банальний торт.


Натомість вони під час тренування висипали йому на голову пакет борошна і розбили про неї кілька сирих яєць – саме вийшли основні інгредієнти для приготування святкового торта.

Український захисник ще не встиг дебютувати у новій команді, оскільки перший офіційний матч для Адана Демірспор запланований на 7 серпня. Цього дня команда Ракицького зіграє проти Гіренсунспора у рамках першого туру турецької Суперліги.


Ракицький основну частину своєї кар'єри провів у Шахтарі та пітерському Зеніті. Після початку бойових дій в Україні він односторонньо залишив російський клуб. А в липні підписав із Демірспором контракт на один сезон із можливістю продовження ще на рік.

Краще б звучало,розбили голову...