2 серпня 2022 16:20

"Прикро, що так вийшло": Зозуля розповів про неприємну розмову з Шевченком у збірній України

Український нападник Роман Зозуля розповів, чому не залучався до матчів збірної України. Востаннє гравець одягав синьо-жовту футболку шість років тому.

Зозуля приїжджав до табору синьо-жовтих на відбірковий поєдинок ЧС-2018 проти Хорватії (0:1), але в останній момент тренерський штаб Андрія Шевченка не включив гравця до заявки на матч у Загребі.


«У день гри у нас була прогулянка Загребом. Шевченко сказав мені: Ми довго розмовляли зi своїм штабом. Ти не потрапляєш у заявку». Я відповів. "Добре. Звісно, це ваше рішення. Я завжди підтримував рішення тренерів і ніколи не сварився із ними. Вони відповідають за результат».


Зозуля хотів подарувати футболки з матчу проти хорватів, але на Романа чекав неприємний сюрприз від адміністратора команди:


Я підійшов до адміністратора і сказав: "Дайте мені мої дві футболки, я подарую їх хлопцям". На що мені відповіли: «Ромо, на тебе не робилися футболки. Ми ще до збору знали, що ти не потрапиш до заявки». Тому мені було прикро, що якось так сталося», – сказав Зозуля в інтерв'ю YouTube каналу «Пряма червона».