26 липня 2022 12:03
1

Сергій ПАЛКІН: "ФІФА повинна була звернути увагу на ситуацію "Шахтаря" ще у 2014 році"

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін у черговий раз прокоментував позицію клубу щодо нових правил ФІФА.


«Схоже, ніхто не звертав особливої уваги на те, що відбувалося у 2014 році. У футболі все було так само як і в інших сферах. ФІФА повинна була звернути увагу на ситуацію «Шахтаря» ще у 2014 році, а не лише зараз.

Їхнє рішення не підтримує українські клуби. Насправді це їх знищує – у нас багато іноземців у чемпіонаті, а рішення ФІФА шкодить клубу. Ми втратили угоди на суму в майже 50 мільйонів євро.

Коли вони приймали рішення, то повинні були донести його до всіх зацікавлених сторін, включаючи УАФ та всі її клуби-члени. Рішення потрібно було приймати на основі інформації, яку вони отримали б від них.

Але ФІФА винесла рішення, не спілкуючись з жодним із клубів. Проігнорували лист, який підписали всі клуби, і багато електронних листів, які ми надіслали їм з нашого юридичного відділу.

Ми надіслали ФІФА листа, в якому повідомили, що якщо вони не допоможуть нам у цій ситуації, то ми подамо на них у суд. Це рішення дало агентам можливість зробити себе набагато багатшими. Вони можуть сказати іншим клубам, що не потрібно платити «Шахтарю», адже отримають з цього більше комісійних», - розповів Палкін.
Це ж те саме що вже було майже місяць тому. Ахметов скупив місце в британських таблоїдах ? https://www.dynamomania.com/news/638664-sergej-palkin-v-2014-godu-nikto-ne-obratil-vnimaniya-na-proizoshedshee-eto-byla-bolshaya-oshibka