17 липня 2022 17:00

Де Йонг хоче 15 млн євро бонусу за лояльність від "Барси", оскільки він не має наміру йти, а клуб змушує його це зробити

Френкі де Йонг хоче отримати від «Барселони» бонус за лояльність.


Футболіст, який вирушив у тур по США, незважаючи на бажання каталонського клубу продати його, як і раніше, говорить партнерам по команді, що не піде в іншу команду цього літа. Однак ситуація, як і раніше, залишається невизначеною – де Йонг може як залишитися, так і піти.


За даними As, Френкі дав «Барселоні» зрозуміти, що хоче отримати бонус за лояльність у розмірі 15 млн. євро, навіть якщо погодиться покинути клуб. Де Йонг вважає, що має право розраховувати на цей бонус, оскільки він не хоче залишати «Барселону» – це клуб змушує його піти.


Синьо-гранатові хотіли продати де Йонга до 30 червня, проте зіткнулися із опором з боку гравця. Найближчим часом відбудеться ще кілька зустрічей, на яких обговорять майбутнє 25-річного півзахисника. Трансфер Френкі вкрай важливий для «Барселони», якою його догляд дозволить зареєструвати новачків.

Основним претендентом де Йонга є «Манчестер Юнайтед». Проте, як повідомлялося, гравець не хоче переходити до англійського клубу.