17 липня 2022 11:52

"Барселона" впевнена, що підпише захисника "Севільї" Кунде

"Барселона" має намір купити захисника Жюля Кунде у "Севільї".


Як повідомляє Diario Sport, каталонський клуб упевнений, що зможе підписати француза цього літа. Для цієї операції майбутній тиждень буде ключовим.

"Барселона" не має побоювань з приводу того, що підписати Кунде може клуб з Англії, оскільки жоден з них ще не робив пропозицій щодо захисника.

Варіант із переходом у каталонський клуб – пріоритетний для Кунде. І "Барса", і "Севілья" вже спілкувалися з агентом гравця Жорже Мендешем. "Барселона" відмовилася платити 60-65 млн євро, які вимагала "Севілья", і Мендеш шукав можливі варіанти.

Спочатку "Барселона" запропонувала включити до угоди когось із гравців, на яких вона не розраховує, але "Севілью" ніхто не зацікавив. Потім виник варіант із включенням до угоди Мемфіса Депая, але в нього занадто висока зарплата для клубу Андалусії. Після цього Мендеш дізнавався, чи готова "Барса" включити до угоди Абде Еззальзулі чи Ніко Гонсалеса. Ці гравці особливо приваблюють Севілью.

Ймовірно, до угоди щодо Кунді включать Абде. Він мав перебувати у складі основної команди наступного сезону, але тепер новачки "Барси" завадять його прогресу. Тому синьо-гранатові готові розлучитися з ним, доплативши за Кунде ще 40-45 млн євро.

Сторони чекають тривалі переговори, але тепер трансфер француза виглядає більш здійсненним.

Минулого сезону гравець збірної Франції провів 44 матчі за «Севілью» у всіх турнірах.