16 липня 2022 16:19

Клопп: "Повністю переконаний у потенціалі Нуньєса. Новачкам потрібен час"

Наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп розповів, що він думає про критику, яка все частіше лунає в бік новачка клубу Дарвіна Нуньєса:


"Зовсім не переймаюся через очікування навколо Нуньєса. Загальне судження про нього абсолютно не цікавить нас. Воно буде завжди, ми про це знаємо.

Для деяких людей це щось на кшталт гри чи жартів, коли вони виділяють ситуації, коли гравець погано працює. Це лише гра фанів інших клубів, це нормально. Ймовірно, наші фани роблять те саме з новачками "МЮ". Не можемо сприймати це серйозно.

Єдина справді важлива річ — це те, як я оцінюю ситуацію для гравця. Не можу бути більш спокійним — повністю переконаний у його потенціалі. Наші фани в усьому світі повинні знати, що новачкам потрібен час. Ми в клубі повинні бути найпершими, хто повинен виправдати суму, заплачену за гравця. Але навіть це не найважливіше.

Це як з форвардами. Він не забиває гол, а потім деякі нервові люди говорять: "Боже мій, він втратив шанс" - я можу вам пообіцяти, що це не остання його нагода.

Зараз ми працюємо над тим, щоб Нуньєс показував не лише те ж, що в "Бенфіці", а ще більше. Я зобов’язаний допомогти Дарвіну повністю реалізувати свій потенціал, я абсолютно спокійний через це. Думаю, немає ніяких сумнівів у його потенціалі", - сказав Клопп.