13 липня 2022 09:26

Погба: "Навіть коли я був у МЮ, я часто розмовляв з Алегрі"

У понеділок, 11 липня, Ювентус представив свого новачка, який чудово відомий фанатам клубу - Поль Погба здійснив своє повернення до Турину. Француз у статусі вільного агента вдруге у своїй кар'єрі залишив Манчестер Юнайтед заради Ювентуса.


Під час своєї першої промови після підписання контракту зі "старою синьйорою" Погба заявив, що його час в Англії не був помилкою.


"Я не думаю, що перехід у Юнайтед був помилкою", - цитує Поля Football Daily. "Я вірю в долю і щасливий з рішеннями, які я приймав. Іноді щось йде не так, як тобі хотілося б, але я щасливий цими роками в Манчестері: я виріс, багато чому навчився і став чоловіком. Зараз важливе теперішнє: я тут!".


Він також розповів, що незважаючи на інтерес з боку інших клубів, він не міг не вибрати туринців.


"Інші команди теж хотіли мене, але моє серце обрало Ювентус. Я не можу дочекатися, щоб почати і допомогти команді. Я хочу грати краще, ніж будь-коли. Навіть коли я був у Юнайтед, я часто розмовляв з Аллегрі, у нас завжди були добрі взаємини".


Нагадаємо, що під час свого першого періоду в Турині Поль Погба 4 рази ставав чемпіоном Італії, тричі вигравав Суперкубок та двічі кубок Італії.