11 липня 2022 16:05

Оточення Зідана повідомляло медіа, що тренер близький до ПСЖ, щоб натиснути на Федерацію футболу Франції. Зінедін хоче очолити збірну

Оточення Зінедіна Зідана дезінформувало медіа про переговори з "ПСЖ".

Як стверджує Le Parisien, оточення екс-тренера "Реала" повідомляло медіа, що француз був близьким до призначення на посаду тренера "ПСЖ" у червні, хоч і знало про те, що це неможливо.


10 червня у різних джерелах з'явилися відомості, згідно з якими Зідан був близьким до домовленості з "ПСЖ". Однак це було не так – парижани вели переговори з Крістофом Гальтьє, і саме його хотів бачити у клубі Луїш Кампуш. Через переваги нового спортивного директора від запрошення Зідана до "ПСЖ" відмовилися. Повідомлення в медіа про швидке призначення Зідана в "ПСЖ" збентежили Кампуша, оскільки він ніколи не вів переговори з ним.

Знаючи, що Гальтьє стане новим тренером "ПСЖ", оточення Зідана повідомило про швидке призначення Зінедіна до клубу, щоб натиснути на Федерацію футболу Франції (FFF). Інформацію про інтерес ПСЖ до Зідана поширили, щоб справити на FFF враження, ніби тренер відмовився від цієї посади заради збірної Франції.


Договір Дідьє Дешама спливає після ЧС-2022. А відмова Зідана від "ПСЖ", від можливості попрацювати з Ліонелем Мессі та Кіліаном Мбаппе, а також від великої зарплати свідчила б, як сильно Зінедін хоче очолити збірну Франції.