9 липня 2022 20:23

Коллімор: "Роналду ідеально підійшов би "Челсі". Його голи та асисти Стерлінга наблизять "синіх" до "Сіті" та "Ліверпуля"

Стен Коллімор вважає, що Кріштіану Роналду варто перейти до «Челсі».


«Роналду не вписується в еволюцію «Юнайтед», у цьому немає жодних сумнівів. Ось чому я вже кілька місяців говорю, що вони мають продати його цього літа.


Але для «Челсі» він ідеально підійшов би, і я чудово можу собі уявити, що його голи та асисти Рахіма Стерлінга значно наблизять «синіх» до «Манчестер Сіті» та «Ліверпуля» у таблиці.


Роналду – фітнес-гік та гравець найвищого рівня, і його індивідуальні якості могли б отримати найкраще застосування в команді, яка набагато більш збалансована та готова до успіху, ніж Юнайтед, який він хоче покинути. У «Челсі» і раніше було багато відомих гравців, і перебування в цій частині південно-західного Лондона цілком влаштувало б його.

Немає жодних сумнівів у тому, що такі гравці, як Мейсон Маунт та Ріс Джеймс, серйозно виграли б від роботи з ним. Лондон, столиця, став би ковтком свіжого повітря для Роналду. Якщо «Челсі» справді підпише його, це буде безпрограшно для обох сторін», – сказав колишній капітан «Астон Вілли».