9 липня 2022 13:49

"Переговори з Красніковим розпочалися 15 років тому". Кобін прокоментував можливість роботи у "Металісті"

Ексклюзивне інтерв'ю FanDay.net з Василем Кобіним про його перехід до харківського клубу.


Учора ввечері низка незалежних один від одного джерел повідомили про те, що колишній тренер Міная Василь Кобін може здобути посаду в оновленому харківському Металісті.

Сайт FanDay.net звернувся за ексклюзивним коментарем до самого героя публікацій.

- Василю Васильовичу, кажуть, що ви можете стати спортивним директором Металіста. Це правда?

- Можу сказати, що зараз тривають переговори. Ми спілкуємося з цього приводу з Євгеном Олексійовичем [Красніковим]. Поки що конкретики немає, але, думаю, що через пару днів вона з'явиться. Нині ще зарано про це говорити. Буде офіційна інформація – розмовлятимемо.

- Як довго тривають переговори? Коли Красніков до вас звернувся?

– Переговори у нас почалися ще років 15 тому. Ми завжди дуже добре спілкувалися. Не хочу вдаватися до подробиць. Достатньо того, що я вже сказав. Є діалог, спілкування. За кілька днів усе буде зрозуміло.

- Як взагалі ваші справи – де ви, чим займаєтесь?

– Я на Закарпатті, займаюся певною роботою.

- Це робота більше пов'язана із волонтерською діяльністю чи зі спортом?

- З футболом.

Нагадаємо, що влітку 2014 року Кобін, будучи гравцем Шахтаря, на правах оренди перейшов у Металіст і провів за харків'ян 17 поєдинків, запам'ятавшись божевільним голом через себе у ворота польської Легії у Лізі Європи.

2018-го Василь повісив бутси на цвях і розпочав тренерську кар'єру. Він очолював Мінай з червня 2019-го до березня 2021-го та з 15 червня до 29 вересня 2021 року.

Артем ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ