4 липня 2022 08:15
1

"Я вже все, швидше за все": Хачеріді після простою півтора року здивував, натякнувши на завершення футбольної кар'єри

Екс-захисник Динамо Євген Хачеріді, мабуть, більше не виступатиме на високому рівні.


У неділю, 3 липня, 34-річний футболіст взяв участь у благодійному поєдинку, організованому на допомогу ЗСУ. У товариському матчі зійшлися команда зірок українського футболу та збірна Вишгородського району. Гра завершилася перемогою представників Київської області (3:3, 7:4 за пен.).

Серед зірок, окрім Хачеріді, зіграли також:


Олександр Алієв;
Олександр Головко;
Володимир Єзерський;
Віталій Лисицький;
Андрій Богданов та багато інших.


Сам Хачеріді, який з січня 2021 року перебуває без клубу, прокоментував свій стан справ. Зараз центрбек через обставини займається індивідуально. Влітку минулого року він тренувався з Десною, але до підписання контракту справа не дійшла.


Як підтримую форму? Тренуюсь, до зали ходжу в Києві».


Також колишньому гравцю збірної України було поставлено питання про його можливе нове працевлаштування. Євген трохи здивував, серйозно допустивши варіант із завершенням кар'єри.

«Я вже все, швидше за все, все. Поки не знаю, ще не ухвалив рішення», — неоднозначно заявив Хачеріді в ефірі YouTube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».


У грудні до досвідченого футболіста приписували інтерес з боку друголігового ФК Лівий Берег, проте сам Євген в ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту спростував усі чутки.


Нагадаємо, що останнім місцем роботи Хачеріді було Динамо Брест. Залишивши білоруський клуб, за який він виступав із січня 2020 року (21 матч), встигнувши завоювати там Суперкубок Білорусі, Євген вступив у важкі судові розгляди з командою з Бреста.


Динамо не розрахувалося з українцем за контрактними зобов'язаннями, тому Хачеріді звернувся до палати з вирішення спорів Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Напевно, таки да...Вчора грав за ветеранів зірок України у благодійному матчі на підтримку ЗСУ проти вишгородоцької команди...Післяматчевий пенальті , навіть, забив...)))) Профукав свій талант ... реалізував свій потенціал на відсотків30-40 .....якось так....А яким був перспективним і незамінним.... важкий характер...