27 червня 2022 23:37

"Це не до порівняння з тим, що сталося у торговому центрі". Директор "Кременя" висловився про пошкодження стадіону після обстрілу окупантами Кременчука

Сьогодні російські загарбники обстріляли торговий центр у Кременчуці. На даний момент відомо про 13 загиблих та понад 40 поранених. Від вибуху постраждав і стадіон футбольного клубу "Кремінь".


Кореспондент Fanday.net зв'язався з Андрієм Філем, щоб дізнатися про масштаби руйнувань спортивної арени.

«Оцінку збитків поки що дати неможливо, — розпочав розмову Андрій Анатолійович. — Можу сказати, що від вибухової хвилі повилітали шибки в адміністративній будівлі стадіону та клубному автобусі. Але це незрівнянно з тим, що сталося у місті. Найбільша біда — те, що сталося у торговому центрі.

Щоб ви розуміли, наш стадіон розташований на відстані близько двох кілометрів від торгового центру. Тобто була дуже велика ракета та велика вибухова хвиля. Дякувати Богу, ніхто зі співробітників клубу не постраждав: ні футболісти, ні тренери, ні діти».

Незважаючи на сумні новини, Андрій Філь оптимістично дивиться у майбутнє Кремня:

«За будь-яких розкладів, щоб не трапилося, ми братимемо участь у першості Першої ліги».

Нагадаємо, що за результатами минулого сезону Кремінь посів останнє місце у турнірній таблиці Першої ліги, однак у зв'язку з тим, що чемпіонат не був дограний, керівництво ПФЛ вирішило не знижувати команду у класі.


Фото: сайт ТК "Футбол"