27 червня 2022 20:43

Вацко виділив двох футболістів "Зорі", які могли б вписатися в оновлений "Шахтар"

Коментар Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми «Вацко on air» поділився думкою, які гравці могли б посилити оновлений «Шахтар».


Перш за все журналіст виділив варіанти на позицію форварда, висловивши впевненість, що на цій позиції у донецьку команду вписався би нападник «Зорі» Шахаб Зехеді.

«Шахаб, наскільки мені відомо, готовий продовжити свою кар’єру в Україні. Я думаю, що для цього футболіста, який ще 2 роки тому виступав за донецький «Олімпік», можливість зіграти в груповому етапі Ліги чемпіонів – це просто шалений кар’єрний виклик. Плюс я думаю «Шахтар» економічно здатен запропонувати цікавіші умови, ніж були в нього у «Зорі».

На мій погляд, Шахаб – оптимальний варіант для цього «Шахтаря», що оновлюється. 26 років, 187 см зріст, фактурний, достатньо швидкий і дуже пристойно координований. Крім того, він якісно працює з м’ячем. Як для своєї статури, Шахаб – м’якенький футболіст у роботі з м’ячем. Добре грає у штрафному майданчику, добре грає головою, і ще раз повторюю, що він адаптований до українського футболу.

Безперечно, луганський клуб може непогано на цьому футболістові заробити. Я думаю, що ціна питання – десь 2 мільйони євро. Для «Шахтаря» цей трансфер не повинен стати космічним із фінансової точки зору. Тому це може бути цікава опція для «Шахтаря» та цікавий економічний варіант для «Зорі», – висловився Вацко.

Крім того, Вацко бачить варіант, за якого ще один гравець «Зорі» може стати корисним «Шахтарю». Мова йде про хавбека Єгора Назарину, який, на думку коментатора, чудово може закрити опорну зону «гірників».

«На позицію опорного хавбека для «Шахтаря» я знайшов таку опцію, як Єгор Назарина. Три останні сезони в УПЛ він провів на дуже хорошому рівні, ідеально виконуючи функції як руйнівника, так і футболіста, що вміє направляти атаки. За своїми футбольними якостями Назарина теж міг би підійти «Шахтарю» і міг би стати конкурентом або спадкоємцем Степаненко в опорній зоні», – сказав Вацко.


Фото - ФК Зоря