21 червня 2022 11:03

Ріо Фердинанд - про перший сезон Рафаеля Варана в МЮ: "Він був схожий на кролика у світлі фар"

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» Ріо Фердінанд розповів, що думає про перший сезон в англійському клубі захисника Рафаеля Варана.


«Він перейшов у «МЮ» з чудової команди – його досягнення там кажуть вам, що це була боєздатна на найвищому рівні команда, всі гравці послідовно грали по максимуму — і тепер він потрапив у абсолютно зворотну ситуацію, коли команда має нульову функціональність, немає впевненості , немає керівництва немає чіткого напрями розвитку.


Він увійшов до чужого йому сценарію, де він каже: «Я не бачив такого з часів гри в молодіжній команді». Перейти з клубу світового масштабу, що має культуру і високі стандарти до того, що є в «Манчестер Юнайтед», - це величезний стрибок вниз.


Він, мабуть, сидить там, як кролик у світлі фар, і думає: "Вау, що це таке?" Він виявився не тим гравцем, на якого ми очікували. Він сказав би вам про це. Проте, природно, краще він говоритиме: «Я маю підвищити рівень наступного року. Мені потрібна допомога», - наводить слова Фердінанда Daily Mail.