20 червня 2022 16:06

"Безумно важливі гравці ПСЖ, про яких не думали, що вони залишаться, були переконані, що прийде Зідан. Це не виконана катарцями умова". Журналіст RMC Sport про тренера

У «ПСЖ» чекали, що Зінедін Зідан очолить клуб.

Про це повідомив журналіст Даніель Ріоло у програмі L’After Foot на радіо RMC.

Ріоло у грудні 2020 року повідомив, що Ліонель Мессі перейде до «ПСЖ», а також у квітні дав інсайд про рішення Кіліана Мбаппе відмовитися від переходу в «Реал» та продовжити контракт із «ПСЖ».


«Наразі у клубі є люди, які працюють над приходом Зідана. Я точно знаю: дуже важливі гравці «ПСЖ», які залишилися в клубі, коли ми всі не думали, що вони залишаться, були переконані, що Зідан стане тренером.


Це не суперечить тому, що ми повідомляємо [що Зідан не хоче підписувати контракт із «ПСЖ» влітку]. Ці гравці будуть дуже розчаровані. Те, що Зідан не прийшов – провал катарців. І це невиконана умова договору.


Мені складно зрозуміти цю історію зі збірною Франції. Він міг попрацювати з «ПСЖ», адже збірну Франції можна буде очолити у грудні чи червні. Ставити на те, що Дешам не лишиться після чемпіонату світу? Окей, дуже добре, але все може статися», – сказав Ріоло.