17 червня 2022 00:01

Екс-хавбек МЮ розповів, як Моурінью ледь не довів його до сліз

Колишній півзахисник Манчестер Юнайтед Анхел Гомес згадав про своє перебування у стані манкуніанців.


За словами гравця, колишній головний тренер МЮ Жозе Моуріньо одного разу мало не довів його до сліз.

"Мене ніколи не питали за Моурінью, тому не вистачало шансу про нього поговорити. Ставши старшим і зрілішим, я розумію, що для мене він був дуже значущим. Я дебютував при ньому і не зможу повною мірою віддячити за це.

Я ніколи не розповідав цю історію, але одного разу після гри команди U-21 він включив мене до заявки першої команди на матч Кубка. Ми сиділи в їдальні, він підходив і розмовляв з кожним. Потім він глянув на мене і сказав: З тобою мені кінець.

Тоді він з усіма сміявся, і я подумав, що це жарт. Я спитав його, і він сказав про мій виступ напередодні. Він думав, що я зіграв як лайно. Я так не вважав, але він був босом – якщо погано, то погано. Він казав, що мені треба було робити на полі перед усією командою. Раніше я отримував догани, але не від великого боса. Я не очікував цього, це збило мене з пантелику.
Зрештою він перестав кричати і продовжив те, що робив. Я сидів, наче вкопаний. Врешті-решт деякі хлопці підійшли і сказали: "Не хвилюйся, просто ігноруй його. Він намагається отримати від тебе реакцію. Ось такий він.

Я був ще дуже юний, тому в голові я думав: "Чорт, він мене ненавидить". Я вирушив у свою кімнату і зателефонував татові. Я мало не плакав", – сказав Гомес.