16 червня 2022 20:48

"Один з найбільш недооцінених гравців": джерело розкрило, хто з українців може покинути "Металіст"

Ведучі ТаТоТаке обговорили можливі зміни у складі харківської команди.


Журналіст Михайло Співаковський зазначив, що великий інтерес виявляють до півзахисника Металіста В'ячеслава Танковского.

«Я чув, що [з Металіста] можуть піти інші українські гравці [крім Рудько]. За моєю інформацією, дуже великий попит на В'ячеслава Танковського», - сказав Співаковський.

Професійний футбольний аналітик Кирило Мазур детально розібрав якості гравців харків'ян.

«Я вважаю, що Танковський — один із недооцінених гравців. Він дуже розумний і збалансований футболіст, має непоганий технічний рівень для плеймейкера. Основний його профіль - не захист, а просування м'яча вперед через передачу», - зазначив Мазур.

Ще один ведучий ТаТоТаке Роберто Моралес підтримав своїх колег за характеристиками Танковського.

«Насамперед, це людина, яка бачить поле. Він багато аналізує. Це стереотип, що футболіст обов'язково має розкритися у 23-24 роки. Існують різні ситуації. Танковському 27 років, але він ще не старий, адже йому не 50 років».

Танковський є вихованцем Шахтаря у системі якого перебував з 2008 року. Основним гравцем він так і не став, провівши за «гірників» лише вісім поєдинків. Більшість Танковський провів в орендах за Зорю, ФК Маріуполь та київський Арсенал.

26-річний хавбек перейшов у Металіст із ФК Маріуполь у серпні минулого року. Минулого сезону Першої ліги Танковський у складі харківської команди провів 12 матчів.


Фото: ФК "Металiст"